Vi glæder os til at byde velkommen
-
Med en baggrund i kommunikation og en kandidat i oplevelsesøkonomi er Julie Kornets Hus’ blæksprutte, som både sørger for at hverdagen hænger sammen, men også er en vigtig del af udviklingen af nye aktiviteter og tiltag for at gøre Kornets Hus til det levende og alsidige projekt, som vi drømmer om.SouschefJulie Østergaard
-
Med en mangeårig passion for bagning og en kandidat i Integrerede Fødevarestudier kan du glæde dig til at nyde godt af Annas store viden, når du møder hende som underviser på et af vores kurser. Desuden er det Anna som står for Kornets Hus’ liv på de sociale medier og sørger for at holde jer ajour om aktiviteter og med gode historier fra huset.Undervisning og markedsføringAnna Pries
-
Amanda er uddannet bager og blev honoreret med guldmedalje til sin svendeprøve. Udover at stå for bagværket til husets cafe, har Amanda også fokus på produktudvikling, test af nye opskrifter og forsøg med korn på nye måder i både det søde og salte bagværk.BageriansvarligAmanda Axelsen
-
Med en kandidat i fødevarevidenskab og en stor passion for korn, bagning og surdeje er Christiane husets fagnørd. Du kan møde Christiane som underviser på både vores bagekurser og i vores skoletjeneste, og i det hele taget er hun garant for et besøg i Kornets Hus altid byder på nye interessante perspektiver på kornets rolle i vores fødevarer.FormidlingsansvarligChristiane Lindrup Pedersen
-
Med en Ph.d. i kultur og diskurs, erfaring som lektor ved Aalborg Universitet og fem år i det private erhvervsliv har Ole både kompetencer inden for ledelse og marketing samt et stærkt akademisk fundament. Oles vision er, at Kornets Hus skal være et toneangivende, nationalt center, der fungerer som både inspirationskilde og omdrejningspunkt for alle.CenterlederOle Izard HøyerT: +45 7733 1111 +45 2568 3535
-
Uden Jørn havde der ikke været et Kornets Hus. Jørn er manden, som for godt 15 år siden fik ideen om at skabe et hus dedikeret til at fortælle kornets historie, og som siden utrætteligt har arbejdet med at realisere projektet. Jørn grundlage og var direktør i bageriet og mølleriet Aurion gennem mange år, men i dag er Jørn en vigtig del af Kornets Hus’ daglige liv som underviser og faglig sparringspartner.Idémand og underviserJørn Ussing Larsen