Skip to main content

Velkommen til Kornuniverset

Gå ombord i vores bedste opskrifter, besøg vores vidensbank, spørg vores brevkasse og bliv klogere på kornets fantastiske verden. God fornøjelse!

OPSKRIFTER

Dyk ned i nogle af vores allerbedste opskrifter på alt fra korndeller til kage. Find opskrifter på fuldkornsbrød, glutenfrit bagværk, søde sager, kornsalater, snacks og morgenmad med korn.

Se vores opskrifter her

VIDENSBANK - VIDEO OG ARTIKLER

Her finder du bagetips, ælteteknikker og surdejsbagning for begyndere. Og vi dykker ned i kornets historie, kigger på meltyper og kommer helt ind i kornkernens indre, hvor vi bliver klogere på både smag og ernæring. Rigtig god fornøjelse!

Find vidensbanken her

Brevkasse

Her kan du stille alle dine kornspørgsmål om alt fra dyrkning over melkvalitet til bagning og ernæring. Vi gør opmærksom på, at spørgsmål og svar kan offentliggøres her på siden eller på vores sociale medier. God fornøjelse!

Stil dit spørgsmål her

Tema: Bælgfrugter

Korn og bælgfrugter er hinandens bedste venner - både i marken og i maden. Derfor har vi med støtte fra Fonden for Økologisk Landbrug arbejdet med dette tema, og samlet opskrifter, inspirationsvideoer og korte artikler, der gør dig klogere på kornets og bælgfrugternes verden.

Find alt om bælgfrugter her