Skip to main content
Det Daglige Brød.

Det Daglige Brød

 

Dette bagekursus gør dig i stand til at inkorporere lette og håndterbare brødtyper i dit køkken. Du lærer om langtidshævning og surdej, og hvordan disse øger næringsværdien af bagværket, giver længere holdbarhed og bedre mæthedsfølelse uden at gå på kompromis med spiseoplevelsen.

Kurset omhandler bl.a. temaerne fuldkorn, økologi og råvarekvalitet af kornprodukter, og du introduceres for udvalgte specialkorn.

Vi berører desuden temaet brød til forskellige målgrupper, herunder bælgfrugter i brød og forskellig skorpedannelse.

Med fra kurset får du et kompendie med nemt håndterbare opskrifter, som er lette at implementere. Desuden får du adgang til vores online opskriftsunivers, som rummer instruktionsvideoer og vejledninger.

Vi serverer kaffe og morgenbrød ved ankomst og en lækker frokost undervejs.

Tilmelding.

Tilmelding

Tilmeld dig via linket nederst.

Framelding

Hvis du bliver forhindret, skal kurset frameldes senest 3 dage inden kursusdagen. Ved senere framelding opkræver vi et no-show-fee på 300 DKK ekskl. moms.

Framelding skal ske til christiane@kornetshus.dk eller på 33771111.

Venteliste

Hvis du står på venteliste og får en plads på kurset, får du en mail om, at du er blevet flyttet til deltagerlisten. Er du i mellemtiden blevet forhindret, skal du huske at framelde kurset, ellers skal du betale no-show-fee.

 

TILMELD DIG HER
Undervisere.

Undervisere

Amanda Axelsen

Bager og bageriansvarlig i Kornets Hus

Amanda er uddannet bager og blev honoreret med guldmedalje til sin svendeprøve. Udover at stå for bagværket til Kornets Hus cafe, har Amanda også fokus på produktudvikling, test af nye opskrifter og forsøg med korn på nye måder i både det søde og salte bagværk.

Christiane Lindrup Pedersen

Fødevareingeniør og formidlingsansvarlig i Kornets Hus

Med en kandidat i fødevarevidenskab og en stor passion for korn, bagning og surdeje er Christiane husets fagnørd. Christiane underviser både på bagekurser og i skoletjenesten, og i det hele taget er hun garant for, at et besøg i Kornets Hus altid byder på nye interessante perspektiver på kornets rolle i vores fødevarer.

Sara David Jørgensen

Kok og køkken/bagerimedhjælper i Kornets Hus

Sara er uddannet kok med hang til korn og bælgfrugter. Hun har i mange år arbejdet med bagning til børn og unge og har desuden været tilknyttet Aurion som formidler af korn og bageteknik. Sara går eksperimenterende til sit arbejde i køkkenet for at udvikle nye opskrifter og afprøve korn og bælgfrugter i nye sammenhænge.