Skip to main content
Aktive workshops i inspirerende omgivelser.

Aktive workshops i inspirerende omgivelser

Glæd jer til nye input og hyggelige fælles oplevelser.

Uanset om den står på bagekursus eller pizzaworkshop, vil en dag i bageriet sammen med Kornets Hus' kyndige undervisere fylde jer op med både inspiration, viden og fælles succeser, som I kan tage med hjem til hverdagen.

Til teambuilding i Kornets Hus, bliver I ikke kun tanket op på oplevelseskontoen. I kan glæde jer til hjemmelavede specialiteter, lokale råvarer, økologisk the og kaffe og selvfølgelig masser af friskbagt brød, når Kornets Hus' cafe står for forplejningen til jeres dag. 

Herunder kan du se eksempler på vores teambuilding-programmer, og vi tilpasser selvfølgelig programmet, så netop dit arrangement bliver en succes.

Kontakt os på 77331111 eller info@kornetshus.dk og få et skræddersyet tilbud.

Vi glæder os til at byde indenfor!

Teambuilding i Kornets Hus.

Teambuilding i Kornets Hus

Pizzamesterskaberne

I Kornets Hus elsker vi pizza, og på dette kursus deler vi ud af vores hemmelige opskrifter. Udover at arbejde med suværene pizzadeje og finde den helt rigtige topping, får I en indføring i kunsten at bage pizza i stenovn. 

Pizzamesterskaberne fungerer rigtig godt som et selvstændigt arrangement eller afslutning/pause på en faglig dag i Kornets Hus.

Arrangementet er inklusiv fri kaffe, the, hjemmelavet saft og fællesspisning med pizza og salater fra Kornets Hus' køkken.

Det gode brød

På dette bagekursus får du en indføring i hemmelighederne bag et godt surdejsbrød, og vi prøver både kræfter med lette hverdagsbrød og en mere avanceret brødtype, hvor der skal æltes, foldes og undersøges forskellige hævemetoder.

Arrangementet er inklusiv fri kaffe, the og hjemmelavet saft, frokost/aftensmad serveret i Kornets Hus' cafe, surdej og masser af friskbagt brød til at tage med hjem.   

.

Den store madkamp

Korn er ikke kun brød og bagning. Korn er også en yndet råvare i det finere køkken, og på dette kursus går vi i køkkenet og forbereder i fælleskab en fornem 3-retters menu. Udover kornet vil I møde lækre råvare fra områder - friske fisk fra Hirthals, økologisk grønt fra Mads og masser af andre lækkeriet. 

Holdet bliver delt ind i mindre grupper, og hver gruppe får lov at sætte deres personlige præg på aftenens servering. Glæd jeg til en lærerig og anderledes oplevelser, hvor Kornets Hus' dygtige formidlere står klar til instruere og vejlede undervejs. 

Arrangementet er inklusiv fuld forplejning dvs. fri kaffe, the og hjemmelavet saft, boller m. smør, ost og sylt ved ankomst og 3-retters middag med tilhørende øl/vand/vin. 

Kagedysten

I det søde hjørne af bageriet går vi efter de sprødeste mørdeje, sejeste cookies og saftigste mazarintærter. Glæd dig til både at blive klogere på melets egenskaber i det søde køkken og til at give den fuld gas med pynten. Kornets Hus' kvalificerede undervisere er uanset garant for et par hyggelige og lærerige timer i bageriet og et smagfuldt færdigt resultat.    

Arrangementet er inklusiv entre til Kornets Hus, fri kaffe, the og hjemmelavet saft.

Kagebagningen fungerer rigtig godt som et selvstændigt arrangement eller afslutning/pause på en faglig dag i Kornets Hus.

Udfyld kontaktformularen og få et skræddersyet forløb